Festmeny

KÖTT

OXFILE,GRILLAD BIFF,GRILLAD ENTECOTE,SLOTTSTEKT

SÅS

BEARNAISESÅS,GRÖNPEPPARSÅS,ROSE PEPPARSÅS,ÄDELOSTSÅS.CAFE DE PARISSÅS,

PROVENCALSÅS,KANTARELLSÅS

KYCKLING

STEKT KYCKLINGFILE,FRITERAD KYCKLINGFILE,GRILLAD KYCKLINGKLUBBA

SÅS

CHAMPINJONSÅS,PAPRIKASÅS,CURRYSÅS,CURRYMAJONNÄS,SWETCHILIMAJONNÄS,AIOLI

FISK

STEKT LAXFILE MED REMOULADSÅS

FRITERAD FISKFILE MED VÄSTKUSTRÖRA

SMÖRSTEKT PIGGVAR MED DILLMAJONÄS

POTATIS

POTATISGRATÄNG ,KLYFT POTATIS,POMMES FRITES,STEKT POTATIS,RISOLE POTATIS


Meny 1

Förrätt:  Antipasto italiano (kallskurna italienska specialiteter)
Varmrätt:  Helstekt oxfilé mari monte (oxfilé med scampi och pestosås) serveras med klyftpotatis
Efterrätt:  Färsk fruktcocktail med vaniljglass

Meny 2

Förrätt:  Avocado med skagenröra och löjrom
Varmrätt:  Helstekt oxfilé provencale med potatisgratäng
Efterrätt:  Panacotta

Meny 3

Förrätt:  Mozarella tri colore (mozarella, tomat, avocado, basilika, olivolja)
Varmrätt:  Laxfärsfylld sjötunga med hummersås och ris
Efterrätt:  Tiramisú

Meny 4

Förrätt:  Carpaccio på lax
Varmrätt:  Helstekt fläskfilé med kantarellsås och potatisgratäng
Efterrätt:  Chokladkaka